Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Tatti-ramen: Syksyisen ramenkeiton reseptin salaisuus on umaminen tattiliemi.

24 Elokuu 2021

Nyt niitä on metsä pullollaan; eli tatteja! Tatti-ramen resepti perustuu japanilaiseen nuudelikeittoon rameniin, jonka liemi saa makua metsän umamipommeista eli tateista. Umaminen tattiliemi on siis tämän reseptin makupommi, lisäksi keiton viimeistelee valkosipuli-chiliöljy. Keitto on loppujen lopuksi helppo valmistaa ja voit säätää liemen makua halutessasi lisäämällä liemen joukkoon esimerkiksi misoa. Perinteinen ramenkeitto ei ole ramen ilman tarea, mikä on vähän niinkuin keiton maustekastike.

aasialainen kasvisruoat Keitto ramen resepti Reseptit japani ramenliemi tattiramen

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »