Parhaat Ruokablogit

Erikoisen Hyvää

Pinaattipannukakku (vegaaninen, gluteeniton)

29 Heinäkuu 2020

Pinaattipannukakku on pinaattilettujen helpompitekoinen versio, joka maistuu kesällä lapsille kevyenä lounaana, välipalana tai iltapalana. Resepti on vegaaninen (maidoton, kananmunaton), gluteeniton, kauraton ja soijaton. Ainekset 150 g pakastepinaattia 5 dl vettä 1 rkl psylliumjauhetta 2,5 dl riisijauhoja 2 dl kypsiä suurimoita (hirssi tai riisi) 2 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa 0,5 dl rypsiöljyä (tai sulatettua maidotonta margariinia) Valmistus Sekoita sulatettu pinaatti, vesi, kypsät suurimot ja öljy. Sekoita psyllium riisijauhojen sekaan ja lisää nestemäisiin aineksiin. Sekoita hyvin.

allergia Gluteeniton helppo kananmunaton kasvisruoka lounas Maidoton Munaton pannukakku pinaatti ruoka soijaton Vegaaninen Yleinen Vehnätön eritysruokavalio

Lue koko juttu täältä »

Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »