Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Very slow food porsaankyljykset sous vide

10 Maaliskuu 2018

Viime viikonloppuna kokkasimme todellista retroruokaa, porsaankyljyksiä. Niin retroa, että usein käyttämämme ison X kaupan lihatiskin nuorehko naismyyjä ei tiennyt mikä on porsaankyljys. Vielä selventävän ja huolellisesti artikuloidun ”siisporsaankyljyksiäkolme kappaletta” – pyyntöni jälkeenkin hän yritti sinnikkäästi paketoida minulle kolme kappaletta sievää pientä possun short ribsiä. Lopulta vanhempi kollegansa auttoi häntä etsimään palvelutiskistä oikean kohdan ja osoitti, miltä näyttää porsaankyljys. Tunsin itseni ei vain retroksi, vaan TOSI vanhaksi.

Kastikkeet klassikko Liha possu retroruokaa sous vide

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »