Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Uuniperunaa, ravunpyrstöjä ja tillimajoneesia

17 Tammikuu 2018

Havahduimme siihen, että kaikkien tähänastisten 1542 päivityksen joukossa on 75 tekstiä, jossa yhtenä tunnisteena on peruna, mutta ainoakaan niistä ei ole uuniperunaresepti… No… tuota… sattuneesta syystä uuniperuna vie ajatukset Kepulandian taannoisen pääministerin entisen morsmaikun suuntaan. Mutta eiköhän siitä sirkuksesta ole kulunut jo sen verran aikaa, että suomalaisten silloin alkanut lievä uuniperuna-allergia on parantunut ja tämäkin ruokalaji voidaan nostaa kellarista lautakasan alta takaisin päivänvaloon. Useimmitenhan uuniperuna valmistetaan näin: Peruna folioon ja uuniin, 200 astetta ja tunti. Sitten folio avataan, päälle leikataan pari viiltoa ja pottu viimeistellään kermaviilillä/ranskankermalla, johon on sekoitettu jotain...

katkaravut majoneesi peruna ravut Tilli

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »