Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Toscanalainen kanipata

10 Syyskuu 2021

Jäniksen ja villikanin metsästys alkoi syyskuun 1. päivänä. Tämä resepti on tarkoitettu kanille, joka on jänistä paljon pienempi otus, ja jonka liha on lähes kananlihan vaaleaa eikä lainkaan niin riistaista kuin oikean jäniksen liha. Jänis useimmiten päätyy metsästäjän omaan pakastimeen ja sitä harvemmin näkee hyvänkään lihatiskin valikoimissa, mutta ranskalaisia kasvatettuja kaneja sentään joskus jossakin. Elän toivossa, että meidän keittiöön joskus tänä syksynä eksyisi yksi oikea jäniskin.

kani Liha pancetta Riista tomaatti uunissa haudutettu

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »