Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Tonnikalapastaa ja sitruunapersiljaa

13 Toukokuu 2020

Kaikkien purkkikalojen äiti ja ainakin ennen vanhaan perinteinen opiskelijaruoan proteiini on tonnikala. Sitä lienee nytkin useimmissa kodeissa ainakin "pappilan hätävaraksi" hankittuna. Löytyi ennen hamstrausryntäystä kaikkien ruokakauppojen hyllyiltä joko palana tai hiutaleina vaihtoehtoisesti öljyyn tai veteen säilöttynä. Meillä on jatkuvasti kaapissa tonnikalaa vähään öljyyn säilöttynä eli no drain -versiona. Useimmiten itse syön sitä näkkileivän päällä.

Kastikkeet pasta persilja sitruuna tonnikala

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »