Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Raparperi Tarte Tatin

21 Toukokuu 2020

Kevään ensimmäisistä raparpereista tuli tällä kertaa yksinkertainen piirakka, vanha kunnon Tarte Tatin. Akuuttiin raparperipiirakkatarpeeseen se valmistuu nopeiten ja vähimmillä aineksilla mitä mikään muu raparperipiirakka. Varsinkin jos käyttää valmistaikinaa, kuten minä nyt käytin. Tärkein työkalu tässä reseptissä on uuninkestävä iso paistinpannu. Raparperi Tarte Tatin 150 g sokeria 1 rkl vaniljasokeria pikku ripaus suolaa 2 rkl vettä 500 g raparperinvarsia iso levy (n 350-400 g) voitaikinaa tarjoiluun vaniljajäätelöä Ota voitaikina pakasteesta huoneenlämpöön.

kausiruoka leivonta Makeat leivonnaiset Raparperi tarte tatin

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »