Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Raparperiposset on helluntain jälkiruoka

29 Toukokuu 2020

Paras tämän hetken kausimaku on kotimainen raparperi ja ihan hetikohta myös suomalainen mansikka. Raparperia on jo tarjolla, mutta mansikoiden osalta täytyy vielä tyytyä tuontitavaraan. Raparperi on siitä erikoinen kasvi, että se toimii niin makeissa kuin suolaisissakin ruoissa. Helluntain jälkiruoaksi sopii ihana raparperi-kermavanukas eli raparperiposset, jossa raparperin happamuus hyydyttää kerman eikä lisänä tarvita mitään munankeltuaisia, agar-agaria, maissi- tai perunatärkkelystä, liivatetta tms. Jälkiruoan valmistus sujuu hetkessä, vaikka hyytymistä täytyykin odotella useita tunteja, mielellään ihan seuraavaan päivään asti.

Jälkiruoka kerma mansikka posset Raparperi

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »