Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Airfryer kananugetit, tomaattisalsa ja sriracha-vuohenjuustokastike

8 Kesäkuu 2020

Kotivaraakin täytyy kierrättää FIFO (first in first out) -periaatteella, ettei käy niin kuin huoltovarmuuskeskuksen hengityssuojaimille. Meillä oli pakkasessa broilerin jauhelihaa ja siitä tein kananugetteja. Uppopaiston sijaan friteerasin ne AirFryerilla, jossa kuuma ilma kypsentää ruoan eikä öljyä juurikaan tarvita. Kape Aihinen kirjassaan kypsensi nugetit aluksi uunissa ja sitten frittasi ne. Mekin olemme tehneet samalla periaatteella kalapuikkoja ensin uunissa ja sitten öljyssä kypsentämällä.

airfryer broileri/kana Jauheliha Kastikkeet lihapullat Nugetit salaatti salsa tomaatti

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »