Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Suppilovahverokeittoa, kirvelikermaa ja kaurakrutonkeja

29 Lokakuu 2018

Suppilovahverokeitto 3 rkl kuivattuja suppilovahveroita 1,5 dl lämmintä vettä 150-200 g tuoreita suppilovahveroita 1 pieni sipuli 2 rkl voita pieni loraus marsalaviiniä tai sherryä 2 rkl vehnäjauhoa 5-6 dl kanalientä (kasvislientä/sienilientä) 3 rkl hienonnettua ruohosipulia 1 dl kermaa suolaa ja mustapippuria maun mukaan Kaada kuivatut suppilovahverot pieneen kulhoon ja kaada niiden päälle lämmin vesi. Anna sienten liota huoneenlämmössä parin tunnin ajan. Pannuta tuoreista suppilovahveroista ylimääräinen vesi sekoittelemalla sieniä kuumalla paistinpannulla. Valuta liotetut kuivatut sienet ja säästä liotusliemi. Kuori sipuli ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.

kasvikset keitot kirveli krutongit sienet suppilovahvero

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »