Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Raparperialeksanterit ja yhdeksän muuta helppoa raparperiherkkua

23 Huhtikuu 2021

Raparperi ja parsa ovat varmat kevään merkit. Tosin ulkomaista parsaa on kaupoissa nykyisin lähes läpi vuoden, mutta raparperit ovat vasta tuloillaan. Kun kevät on myös pakastimen tyhjennyksen aikaa, sulatin viimeiset viimevuotiset raparperit ja tein niistä marmeladia. Siitäpä sainkin ajatuksen käyttää tällaista kivan hapanta marmeladia aleksanterinleivosten täytteeksi. Aleksanterit ovat yleensä aika äkkimakeita, kahden murotaikinakerroksen välissä makeaa hilloa ja päällä sokerikuorrute.

granita Jälkiruoka leivonta Makeat leivonnaiset muffin Muffinit panna cotta pannacotta Pekoni Raparperi tarte tatin Vispipuuro

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »