Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Punajuuripannacotta ja juustotikut

2 Tammikuu 2023

Uudenvuoden aterian alkuruokana oli tänä vuonna eräänlainen ”hävikistä herkuksi” punajuuripannacotta ja juustotikut. Melkein kaikkia aineksia kun sattui olemaan kaapissa ja ohueksi kaulittua pakastelehtitaikinaakin oli vielä joulun jäljiltä yksi paketti, joten nämä käytetään ennen kuin mennään kauppaan. Pääruokana oli ankanrintaa pakasteesta, joten sekin oli tavallaan ”valmiina” Stockan syyskuisten hullujen päivien jäljiltä. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Ensin nautiskellaan punajuuripannacottaa.

Alkuruoka juustot kerma lehtitaikina panna cotta pannacotta parmesaani piparjuuri punajuuri sinihomejuusto voitaikina

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »