Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Poroa ja parsakaalia

11 Tammikuu 2023

Pakasteessa oli puolikiloinen poron ulkopaisti. Kun kumpikaan meistä ei jaksanut innostua ajatuksesta kypsentää sitä kokonaisena paistina, etsimme vaihtoehtoisia tapoja nauttia hyvästä liharuoasta. Lopulta sovelsimme erästä löytämäämme peurareseptiä saatavilla olevin aineksin. Ensin liha marinoidaan, joten tällä reseptillä poron maku ei ole kovin riistainen. Marinointiin menee aikaa vähintään tunti, mutta mielellään vuorokauden verran, jos mahdollista.

Liha parsakaali peura poro Riista

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »