Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Possunposkien ja broccolipyreen jatkojalostus seuraavana päivänä

26 Helmikuu 2018

Eilisestä upeasta possunposkiateriasta jäi kaksi ihanan mureaa possunposkea sekä puoli kattilallista parsakaali-hernepyreetä. Kun niitä hiukan jalostettiin, ne riittivät juuri sopivasti neljän hengen lounaaksi ilman, että tuli sellainen olo kuin söisi taas jotain samaa uudelleen lämmitettyä. Lämpimät possunposkileivät 2 kypsää, mureaa possunposkea (ks eilinen päivitys) 4 viipaletta (monivilja)paahtoleipää nokare voita 3 kevätsipulia 50 g juustoraastetta (gruyere, parmesan tai mozzarella) 2 kananmunaa Paahda leivät kevyesti ja kun ne ovat jäähtyneet, levitä pinnalle ohuelti voita. Leikkaa possunposket ihan pieniksi paloiksi ja lisää niiden joukkoon ohuelti viipaloidut kevätsipulit. Vatkaa kananmunat kevyesti ja sekoita niiden joukkoon...

keitot kerma lämpimät voileivät parsakaali possunposket

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »