Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Possunposkia h-i-i-i-i-i-i-t-a-a-a-a-s-t-i-i sous vide

25 Helmikuu 2018

Kilon paketti possunposkia oli pakastimessa odotellut sopivaa reseptiä jo jonkin aikaa. Possunposkissa on sen verran kalvoja ja muita sidekudoksia, ettei niitä kokata ihan hetkessä. Valitsin (taas) kypsennystavaksi hitaan kypsennyksen vakuumissa vesihauteessa, jolloin possunposkista tulee suussa sulavan mureita ja herkullisia. Tämä ei ole hätäisen hommaa, sillä ruokapöytään pääsee vasta muutaman vuorokauden kuluttua siitä kun possunposket on sulatettu pakkasesta. Lisukkeiksi valmistin tomaatti-herkkusienihöystön, parsakaali-hernepyreen ja pikapikkelöityä kyssäkaalia.

herkkusieni herne hidas kyssäkaali lisäkkeet parsakaali pikkelöity possu possunposket sous vide tomaatti

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »