Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Poron vasan paahtopaisti

25 Marraskuu 2020

Kuuluisa saksalainen arkkitehti ja designeri Ludwig Mies van der Rohe teki tunnetuksi sanonnan ”Less is more” – vähemmän on enemmän. Se kuvasti hänen arkkitehtuurinsa perusteita ja pyrkimystä tuoda esiin puhtaan funktionaalisuuden turhan koristeellisuuden sijaan. Tätä periaatetta on hyvä noudattaa myös poronlihan maustamisessa. Suola ja pippuri riittävät maustamaan sen ja antavat lihan omalle maulle ja luonteelle tilaisuuden tulla esiin. Yrttien ja mausteiden luomat makumaailmat taas ovat paikallaan valmistettaessa vaikkapa porsaan, naudan tai lampaan lihaa.

kantarelli Kastikkeet Liha peruna poro Riista sienet tuoreyrtit

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »