Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Liemen kirkastaminen ja Consommé Olga

5 Marraskuu 2021

Kirkas liemi eli consommé näyttää vaatimattomalta ja yksinkertaiselta, mutta tällaisen annoksen tekeminen ei sitä suinkaan ole. Kaiken lähtökohtana on liemi. Se voi olla kana-, vasikan- tai lihaliemi. Kyse ei kuitenkaan ole kuutiosta, tetrasta, ammeesta eikä muustakaan valmisliemestä, vaan ihan oikeasta itse keitetystä liemestä. Tämän consommén pohjana on naudanlihasta keitetty liemi ( kuten pot au feu).

kädestä pitäen kampasimpukka kasvikset keitot liemi lihaliemi consomme

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »