Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Lähiruokaa Virosta ja nokkosletut virolaisesta nokkosjauheesta

14 Toukokuu 2018

Kevään Gastro-messujen yhteydessä Viron suurlähetystö yhdessä Viron maaseutuministeriön ja noin kolmenkymmenen virolaisen elintarvikeyrityksen kanssa järjesti vastaanoton, jossa esiteltiin virolaisen ruokakulttuurin parhaita paloja. Upeista tarjoiluista vastasi keittiömestari Vello Kiviberg. Virossa toimii yhteensä noin 450 elintarviketeollisuusalan yritystä, jotka työllistävät noin 15. 000 työntekijää. Noin kaksi kolmannesta elintarviketuotannosta päätyy virolaisten omiin ruokapöytiin ja loput vientiin naapurimaihin sekä muualle maailmalle.

Nokkonen punajuuri tarinointia

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »