Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kahvi avec: espressogranita

26 Toukokuu 2018

Espressogranitaa ja mascarponevaahtoa / Kahvi avec (6 annosta) 8 rkl espressojauhetta 1 1/2 dl tummaa muscovadosokeria 5 tähtianista(tai 1 dl sambuca -likööriä) 2 dl kuohukermaa 2 dl tomusokeria 250 g mascarponejuustoa Mittaa kulhon pohjalle espressojauhe, sokeri ja tähtianikset. Lisää kiehuva vesi (ja sambuca -likööri jolloin tähtianiksia ei tarvita) ja sekoita, kunnes sokeri on sulanut. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Poista tähtianikset ja kaada jäähtynyt liemi laakeaan pakastusrasiaan tai muuhun pakastamista kestävään astiaan. Pakasta, kunnes liemi on puoliksi jäätynyt.

alkoholi granita Jäätelöt ja sorbetit Jälkiruoka Kahvi mascarpone

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »