Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kuhaa ja parsaa Polonaise

7 Huhtikuu 2020

Kuhaa ja parsaa ”polonaise” 2 kuhafileetä nokare voita tilkka kuivaa valkoviiniä hiukan sitruunamehua hienoa merisuolaa valkopippuria myllystä 12 vihreää parsaa Polonaise: 3 rkl kirkastettua voita 4 rkl pankomuruja 2 keitettyä kananmunaa hienonnettuna 1 ruukku hienonnettua tuoretta (lehti)persiljaa ripaus hienoa merisuolaa Höyrytä parsat kypsiksi niin että niihin jää vielä hiukan rapeutta. Kuumenna kirkastettu voi kasarissa kiehuvan kuumaksi ja lisää joukkoon pankomurut. Sekoittele kunnes leipämurut ovat ruskistuneet. Lisää sitten hienonnetut kananmunat ja lehtipersilja. Mausta suolalla.

Kala kananmuna kuha lehtipersilja parsa persilja polonaise

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »