Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kiiskifileitä, puikulaa ja puolukkaa - liian vähän eksotiikkaa?

7 Maaliskuu 2019

Kun viimeksi valmistin ruokaa kiiskifileistä, käsittelin ne samoin kuin silakkafileet, jauhotin ruisjauhoissa ja paistoin voissa. Siitä tuli hyvää, vaikka kalan oma maku saattoikin vähän kärsiä, ehkä, tai sitten ei. Nyt kuitenkin kokeilin jättää jauhotuksen pois ja vain paistoin fileet voissa. Pienenpieniä kalafileitä on melko haastavaa paistaa, etteivät ne kypsy liikaa. Yksittäin kiiskifileitä ei kannata heittää pannulle, sillä ne käpristyvät kypsyessään ja jäävät silloin vähän valjuiksi.

Kala kiiski

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »