Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kesäkurpitsacarpaccio

31 Heinäkuu 2019

Eikä kesäkurpitsareseptit ihan heti lopu kesken. Nyt pöytään katettiin carpaccio. Kesäkurpitsa viipaloitiin millin ohuiksi viipaleiksi ja tarjoiltiin sopivasti maustettuna alkuruokana. Sopii myös salaatiksi noutopöytään. Kesäkurpitsacarpaccio / zucchini carpaccio 1 keskikokoinen kesäkurpitsa pari kourallista rucolaa kastike 1 rkl limettimehua 3 rkl mietoa oliiviöljyä 1 tl makeaa ja väkevää sinappia 1 tl hunajaa 0,5 tl suolaa mustapippuria myllystä päälle 1 tl hienoksi raastettua limetinkuorta 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa rouhittuja pistaaseja kuorittuja ja paahdettuja auringonkukansiemeniä parmesaanilastuja mustapippuria myllystä Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin mandoliinilla (varo sormia!

carpaccio kausiruoka kesäkurpitsa

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »