Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Ankkapekoni vol.2 , perunat dauphinoise ja appelsiinikastike

11 Elokuu 2019

Ankkapekoni, cured duck, riimisuolattu ankka – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä on toinen resepti kolmen reseptini sarjasta. Tässä ei savusteta eikä kypsennetä, ainoastaan raakakypsytetään maustetussa suolaseoksessa. Cured duck eli riimisuolattua ankkaa 2ankanrintaa 1appelsiinin kuoren keltainen osa raastettuna ja hiukan kuivahtaneena 2tähtianista ½ tlfenkolinsiemeniä 400 gkarkeaa merisuolaa 120 gruokosokeria Jauha maustemyllyllä tähtianis ja fenkolinsiemenet yhdessä ruokalusikallisen suolaa ja sokeria kanssa. Lisää appelsiininkuoriraaste ja jauha se mausteseoksen joukkoon.

ankka appelsiini Kastikkeet leikkeleet lintu peruna raakakypsytetty

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »