Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Misoglaseerattua karitsanniskaa ja umamiriisiä

19 Elokuu 2019

Pelastin pakastimen perukoilta viime talvena pakastamani karitsanniskan. Pitäisi vähän tarkemmin muistaa myös käyttää sieltä ruokaa eikä vain pakastaa vastaisen varalle. Mikään elintarvike ei tykkää liian pitkästä pakastusajasta, varsinkaan kovin rasvaiset lihat, kuten karitsanniska. Onneksi tämä liha osoittautui sulatuksen jälkeen olevan vielä ihan priimakunnossa, joten ei muuta kuin uuniin. Misoglaseerattu karitsanniska sai lisukkeikseen umamipitoisilla kasviksilla maustettua riisiä sekä retiisiä.

Karitsa Lammas misotahna retiisi riisi umami uunissa haudutettu

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »