Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Karjalainen juurespaisti

10 Joulukuu 2019

Karjalanpaisti sellaisena kuin sen tunnen ja normaalisti laitankin, on puhtaasti liharuoka. En käytä juureksia edes makua antamaan perinneversiossani - ainoastaan sipulia, laakerinlehteä, suolaa ja pippuria lihojen ja veden lisäksi. Koska kasvisten käyttö on usein liian vähäistä, valmistin tällä kertaa karjalaisen juurespaistin. Tähän on lisätty mukaan myös juureksia perinteisten ainesten lisäksi. Näin tästä tulee erinomainen ruoka sekasyöjille, joita meistä useimmat ovatkin.

hirvi juuriselleri Karitsa Lammas Liha nauris palsternakka pataruoka porkkana possu sipuli

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »