Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Karitsanposkia ja vol au vent

15 Tammikuu 2020

Sulatin pakasteesta viimeisen paketin viime keväänä tarjouksesta hankittuja karitsanposkia. Edelliset posket nautittiin perunamuusin kanssa, mutta nyt oli tarpeen keksiä niistä jotain uutta. Uunissa hitaasti haudutetut posket tarjottiin nyt kermaisen pinaattimuhennoksen ja gremolatan kanssa voitaikinapesästä eli lehikäisestä eli ranskalaisittain vol-au-vent. Määrästä tulee tarvittaessa kymmenen annosta. Mikäli lehikäisiä tehdään vähemmän, kuten meillä vain neljä annosta, lopuista aineksista saa tehdyksi seuraavana päivänä aivan ihanan pastakastikkeen.

gremolata Karitsa Lammas lampaan posket pinaatti uunissa haudutettu voitaikina karitsanposket lehikäinen vol au vent

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »