Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Chili con carne

26 Tammikuu 2020

Kun ensi kerralla kaupan lihahyllyn edessä mietit, laittaisiko lihapullia vai mureketta, unohda kumpikin ja tee chili con carne. Valmista ensin juustokastike, joka saa rauhassa jäähtyä ja makuuntua. Chili con carne on hyvää juuri valmistettuna, mutta kuten useimmat pataruoat, se on vieläkin parempaa seuraavana päivänä lämmitettynä, kun maut ovat saaneet tasaantua. Ohje on kuudelle. Cheddarkastike 2 dl kermaa 150 g raastettua cheddarjuustoa 0,5 tl juustokuminaa 0,5 tl paprikajauhetta 0,5 tl sipulijauhetta ripaus cayennea (Tämän kastikkeen cheddarin pitää ehdottomasti olla oikeaa 100% cheddaria, ei mitään yksittäispakattua sulatejuustoa jossa on vain noin 25% cheddaria ja 75% erilaisia apu-, lisä- ja täyteaineita.

chili Jauheliha juustot klassikko Liha nauta pataruoka pavut texmex

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »