epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Lokakuu 2025
Jos ei itse metsästä, riistalihaa voi olla melko vaikea saada, tai edes ostaa mistään. Fileestä tai paistista voi haaveilla, mutta pääkaupunkiseudulla on syksyisin yleensä ollut saatavilla ainakin hirven ja peuran jauhelihaa, josta siitäkin tulee oikein maukasta ruokaa. Tuoreet punajuuret, kurpitsat ja suppilovahverot ovat nekin syksyn parasta satoa yhdistettäväksi hirven jauhelihaan. Tässä muutama herkullinen resepti. Lindströmin hirvi 500 ghirven jauhelihaa 200 gkeitettyä punajuurta raastettuna 100 gsipulia raastettuna 1kananmuna 2 rkl kaprista timjamia suolaa mustapippuria myllystä voita rypsiöljyä Laita hirven jauheliha kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien