Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Hävikkiviikon herkut, osa 4/4

12 Syyskuu 2020

Myös jälkiruoka voi olla hävikin torjuntaa. Toisinaan hedelmiä tulee ahnehdituksi ostoskoriin liikaa niin että niitä kaikkia ei ehdi syödä ennen kuin viimeiset alkavat osoittaa jo pilaantumisen merkkejä. Ylivuotiset marjat pakastimesta voi keittää hilloiksi jos niitä ei ehdi syödä ennen uutta satokautta. Kyllä omatekoinen hillo voittaa kaupan hillot 6-0 ja hedelmiäkin voi käyttää vaikka ne olisivatkin päässeet hiukan ylikypsiksi. Jossain mediassa hävikkiruoka on käsitetty ainoastaan kaupan punalaputetuiksi tuotteiksi, mitä pidän hyvin outona näkemyksenä.

banaani hävikistä herkuksi hävikkiviikko juustokakku Makeat leivonnaiset mascarpone

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »