Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Hävikkiviikon herkut, osa 2/4

8 Syyskuu 2020

Jauhovarastokin kannattaa tarkastaa aika ajoin ja käyttää leivontaan sellaiset pussinpohjat joiden ”best before” on lähellä tai jopa jo mennyt. Muutaman päivän ikäiset bagelit eivät ole enää parhaimmillaan sellaisenaan syötynä, mutta vievät bagelit ihan uusiin ulottuvuuksiin. Täytteeksi sopii melkein mikä tahansa. Vähän kuivunut vaaleahko leipä on loistava raaka-aine kun siitä tehdään jotka ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille perunalle, pastalle tai riisille. Pizza on ruoka johon perinteisesti on käytetty kaikenlaisia sekalaisia täytteitä.

gnocchi hävikistä herkuksi hävikkiviikko leipä Pannukakut ja letut pizza tarte tatin

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »