Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Gribiche -kastike sopii lihalle, kalalle, parsalle, hummerille, keitetylle kielelle, ...

8 Toukokuu 2018

Joka tapauksessa, teki tämän kastikkeen niin tai näin, on vaikea keksiä minkä kanssa se EI sovi. Me nautimme gribichen valkoisen parsan ja grillatun lihan kanssa. Kastikkeen resepti on sovellettu siitä, mitä useimmat kokit ovat resepteihinsä käyttäneet. Varsinainen kastike on vähän tylsän värinen, sellainen paksuhko ja kellanvihreän epämääräinen mössö, joten parantelin ulkonäköä lautasella ripottelemalla kastikkeen päälle tomaattia ja tuoreyrttejä. Sauce Gribiche 1 kovaksikeitetty (10 min) kananmuna 1 rkl Dijon sinappia 3 rkl oliiviöljyä 1 tl valkoviinietikkaa 2 rkl hienonnettua tuoretta lehtipersiljaa 1 rkl pieniä kapriksia 1 pieni suolakurkku leikattuna ihan pieniksi paloiksi 1 tl hienonnettua tuoretta rakuunaa suolaa ja mustapippuria...

Kala kananmuna Kastikkeet Liha parsa

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »