Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Erilainen tonnikalapasta

25 Elokuu 2019

Erilainen tonnikalapasta 140 g ISOA simpukkapastaa (conchiglioni) 1 rkl oliiviöljyä 1 pieni keltasipuli 1 valkosipulinkynsi 3 dl kanalientä 200 g pakasteherneitä 2 rkl creme fraichea iso kourallinen tuoretta basilikaa 2 pikkutölkkiä (yht n 200 g) MSC tonnikalaa öljyssä 1 tl raastettua sitruunankuorta 1 tl sitruunamehua 1 tl punaviinietikkaa ripaus sokeria suolaa ja mustapippuria myllystä 2 rkl creme fraichea 2-3 rkl parmesaaniraastetta Keitä simpukkapasta hyvin suolatussa vedessä ”al dente”. Meillä pussin kyljessä ei lukenut keittoaikaa, mutta 15-17 minuuttia vaikutti olevan aikalailla sopiva. Kun pasta on keitetty, valuta se, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vielä uudelleen. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori valkosipulinkynsi...

herne parmesaani pasta tonnikala

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »