epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Marraskuu 2017
Viikonlopun tarjoustuotteena ostetut ankanrinnat kaipasivat jotain uutta reseptiä, mutta nettiä selailtuani aloin olla melko epätoivoinen. Hyvät reseptit näyttää olevan jo kokeiltu ja ne loput ohjeet olivat enemmän tai vähemmän päin sitä itteään, kuten ”paista ankanrinnat voissa” tai ”laita vetäytymään folioon” tai ”kunnes sisälämpötila on 60 astetta”. Lähes mikään ei ole niin hyvää kuin sisältä rosee ja pinnalta rapeanahkainen ankanrinta, mutta tuollaisilla resepteillä hyvästä raaka-aineesta tulee vain ylikypsää, vetelää lötköä tai muuten pilattua kuraa. Mutta sitten avasin ravintola Mamin Ruokakirjan – ja siinä se oli. Resepti, jossa ankanrinta ensin kypsennetään uunissa erittäin matalassa lämpötilassa 54 asteen sisälämpötilaan...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien