Parhaat Ruokablogit

Ekun keittiö

suppilovahvero-kikhernerisotto

28 Maaliskuu 2020

1 sipuli 2dl risottoriisiä öljyä ½ dl valkoviiniä ½ltr kasvislientä vajaa desi parmesanraastetta 2rkl voita mustapippuria suppilovahveroita (mulla pakkasesta noin 3dl) prk kikherneitä Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä ja lisää riisi. Paista käännellen, kunnes riisi muuttuu hieman läpikuultavaksi. Lisää viini ja sekoittele, kunnes viini imeytyy riisiin. Lisää kasvislientä aina kauhallinen kerrallaan ja lisää seuraava kauhallinen vasta, kun edellinen on imeytynyt.

Riisiruuat kasviksista sienistä

Lue koko juttu täältä »

Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »