Parhaat Ruokablogit

Ekun keittiö

Gluteeniton juustoinen parsapiirakka

28 Maaliskuu 2024

2 dl gluteenitonta jauhoseosta 1 dl gluteenitonta kaurahiutaleita 1 tl leivinjauhetta 0,5tl suolaa 1/2 dl öljyä 1dl vettä Sekoita kuivat aineet keskenään ja taputtele piirakkavuuaan pohjalle. Pohjan päälle: 8 cheddarjuustosiivua Täyte: 2dl kermaviiliä 2 kananmunaa Taco dippikastikepussi Sekoita keskenään ja levitä cheddareitten päälle Lisää: 1 suippopaprika pilkottuna 5 parsaa pätkittynä kourallinen emmentalia mausteeksi mustapippuria ja suolaa Paista 200 astetta noin 40 minsaa 11 dl gluteenitonta kaurahiutaleitaPohja: Pohja: 2dl gluteenitonta jauhoseosta 1dl gluteenittomia kaurahiutaleita 1/2 tl suolaa 1 tl leivinjauhetta 1/2 dl öljyä 1dl kylmää vettä Sekoita kuivat aineet ja lisää muut aineet sekoittaen. Taputtele voidellun...

Gluteeniton kasviksista suolaisetpiirakat

Lue koko juttu täältä »

Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »