Parhaat Ruokablogit

Ekun keittiö

Gluteeniton makaronilaatikko lasagnen tapaan

23 Maaliskuu 2024

400g gluteenitonta makaronia 400g naudan jauhelihaa 1 sipuli 1prk voimakasta koskenlaskijaa 500g paseerattua tomaattia 2dl vettä 1 lihaliemikuutio (gluteeniton) jauhelihamaustetta maustamiseen basilika suolaa 1 prk juustoista ruokakermaa 1 dl kaurajuomaa (gluteenitonta) Keitin makaroneja pari minuuttia. Paistoin sipulin ja jauhelihan ja maustoin. Lisäsin veden, lihaliemikuution, basilikaa ja 500 g paseerattua tomaattia. Annoin porista kymmenisen minuuttia. Laitoin puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan ja puolet jauhelihakastikkeesta ja puolet koskenlaskijasta, ruokakermasta ja kaurajuomasta.

Gluteeniton laatikkoruuat jauhelihasta

Lue koko juttu täältä »

Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »