Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Vöner-valkosipuliperunat

4 Syyskuu 2020

Valkosipulikermaperunat on klassikko, jonka jalostin tällä kertaa seitankebabilla. Täydellistä lohturuokaa syksyyn! Jouduin eilen jonkun oudon valkosipulikermaperunahimon valtaan, mutta päätin tehdä ruoasta kerralla kokonaisen aterian ilman, että kermaperunoille pitäisi tehdä erikseen joku proteiinilisuke. Lisäämällä vuokaan Vöneriä tai muuta seitankebabia (Santun seitan on ehkä oma suosikkini, mutta Vöneriä vähän hankalammin löydettävissä) valkosipuliperunoista tulee tuhti ruoka, joka valmistuu kerralla yhdessä vuoassa. 4 annosta 1 kg perunoita 6 valkosipulinkynttä 250 g Vöneriä tai muuta seitankebabia 2 prk / 4 dl kaurakermaa 1 tl yrttisuolaa 1 tl sipulijauhetta mustapippuria myllystä (tuoretta basilikaa) Kuumenna uuni 200 asteeseen.

kaurakerma Pääruoat peruna Valkosipuli vöner

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »