Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Speculoos-tahna

14 Marraskuu 2019

Belgialaista Speculoos-keksitahnaa ei löydy Suomesta, mutta se on helppo tehdä kotona tavallisista piparkakuista! Olen viettänyt vuosien varrella paljon aikaa Hollannissa, ja tutustuin siellä joskus 10 vuotta sitten alun perin belgialaiseen speculoos-tahnaan. Tahna on vähän kuin maapähkinävoita, mutta se valmistetaan kekseistä! Belgialaisesta speculoos-tahnasta valmistuu suomalainen versio, kun maustekeksien sijaan käyttää piparkakkuja. Tätä herkkua voit käyttää esimerkiksi paahtoleipien päällä, pullien täytteenä tai syödä lusikalla suoraan purkista.

Dipit, kastikkeet ja levitteet Joulu piparkakku

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »