Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Valkoviinissä haudutettu lohi lämpimän salaatin päällä

8 Syyskuu 2020

Tänään Tour de France jatkui lepopäivän jälkeen kymmenennellä etapilla, joka oli luonteentaan tasamaan etappi. Sää näytti olevan kaunis ja reitti kulki meille taannoisilta Ranskan matkoilta tutuilla seuduilla. Palasimme päivällä kotiin pieneltä kotimaan CampaAdria-reissulta ja samantien siirryin CampaKeittiöön laittamaan meille ranskalaista ruokaa. Löysin kiva ohjeen täältä ja soveltelin hieman, sillä meillä ei ollut pitkiä vihreitä papuja, mutta muita vihreitä vihanneksia sitäkin enemmän. Valkoviinissä haudutettua lohta lämpimän salaatin päällä Lohi 400 g palanen nahatonta ja ruodotonta lohta suolaa ja pippuria 1 sitruuna viipaleiksi leikattuina muutama oksa oreganoa muutama lehti salviaa 1,5 dl valkoviiniä 1,5 dl vettä Lämmin salaatti 1...

aioli hauduttaminen Kala lohi Ranska ruusukaali salottisipuli Tour de France valkoviini kesäkurpista poaching

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »