Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Vain muutaman macaronin tähden

20 Syyskuu 2020

Tein ihan niin kuin sauvajyvänen neuvoi, hän neuvoi minua vielä viestitse ennen varsinaista leipomista, kiitos hänelle <3 Erottele valkuaiset niin, että isossa yleiskoneen vatkauskulhossa on kolme valkuaista ja jossain toisessa astiassa on kaksi kpl. Mittaa muut aineet valmiiksi. Sekoita suuressa kulhossa mantelijauhe ja siivilöity tomusokeri huolellisesti yhteen. Kaada sokeri (2,5 dl) paksupohjaiseen kattilaan ja lisää mukaan vesi. Keitä sokeria ja vettä niin kauan, että seoksen lämpötila on 119 astetta.

elintarvikeväri epäonnistuminen Italialainen marenki leivonnainen leivonta macaronit mantelijauhe marenki Ranska revisited Tour de France vaikeat

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »