Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Salmon escabeche

26 Elokuu 2021

On tullut syötyä lihaa vähän enemmän kuin tarpeen olisi ollut, joten tänään meillä oli kalaruokapäivä. Löysin ohjeen vanhasta tutusta blogista, sieltä otin ohjeita CampaSimpukan alkuvuosina, mutta tätä ruokaa en ollut tullut kokeilleeksi. Tämä on öljyssä ja etikassa kypsytettyä lohta. Öljyssä ja etikassa kypsytetty lohi 600 g palanen lohta 4 dl oliiviöljyä 1,5 dl omenasiiderietikkaa 1 dl valkoviiniä 1 rkl pimentonia tuoretta persiljaa tuoretta timjamia 2 laakerinlehteä suolaa ja pippuria Siivosin lohipalasta ruodot, reunusrasvan ja nahkan. Leikkasin lohen noin puolen korttipakan kokoisiin annospaloihin, niitä tuli 7 kpl.

Espanja etikka La Vuelta lohi omenasiiderietikka pimenton. poaching öljyssä kypsentäminen

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »