Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Arancini – jo oli aikakin

13 Toukokuu 2018

Olen koko CampaSimpukan olemassaolon ajan aikonut tehdä arancino-nimisiä risottopalleroita. Arancini on ymmärtääkseni monikko, mutta en nyt mene kirjoitusasuun sen tarkemmin, kun en italiaa osaa. Tänä helteisenä toukokuun sunnuntaina päätin tehdä arancinoja. Katselin vinkkejä sieltä täältä, lähinnä tekniikan osalta, mutten linkkaa minnekään, sillä teelmäni oli kooste niin monesta lähteestä. 6 arancinoa oliiviöljyä puolikas keltasipuli 1 dl valkoviiniä 1 dl risottoriisiä 3 dl kanalientä 1 rkl voita raastettua pecorinoa suolaa ja pippuria 1 kananmuna 3 rkl 1 l neutraalia kasviöljyä uppopaistamiseen vehnäjauhoja 2 kananmunaa korppujauhoja pieniä paloja mozzarellaa pieniä paloja pecorinoa pieniä paloja bresaolaa Koska minulla ei ollut...

Alkuruoka arancini arancino bresaola Giro d'Italia Italia mozzarella pecorino riisi risotto risottoriisi uppopaistaminen

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »