Parhaat Ruokablogit

Bouillabaissea Ja Kalasoppaa

Lihojen kypsyys ja sisälämpötilat

22 Maaliskuu 2020

Tämä kirjoittamani blogikirjoitus lihojen sisälämpötiloista on jo neljän vuoden takaa mutta ajattelin upgreidata tämän tänne uusille sivuille kaikille ihmeteltäväksi =) Näyttäsi olevan kohtuullisen sekavaa etsiä netistä tietoa kypsennettävien lihojen sisälämpötiloista. Naudan- ja sianlihoissa on vielä selkeät ohjeet mutta kun mennään siipikarjaan sekä riistalihoihin niin siellä alkaa olemaan jo selkeitä mielipide eroja mikä on se täydellinen lämpötila. Lusikkanssa soppaan laittaa vielä Evira jonka ohjeissa mennään tietysti turvallisuuspohjalta eli varmuuden vuoksi on hyvä kypsentää aina ja kaikki kypsäksi. Taidan siis minäkin vähän hämmentää tätä soppaa ja laitan vielä yhdet täydelliset ohjeet lihojen täydellisille lämpötiloille...

ankanrinta äyriäiset bbq broileri linnut lohi pihvi pihvit poro poronkäristys possu ribs simpukat simpukka sinisimpukat sinisimpukka steak tomahawkpihvi tonnikala ulkofile sisäpaisti porsaankyljys entrecote Flanksteak Kyljykset Kypsyydet Lampaankare Maksapihvit Pataruokia Pippuripihvi Porsaan sisäfile Porsaankylki Rumpsteake

Lue koko juttu täältä »

Bouillabaissea Ja Kalasoppaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »