Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Lokakuu 2025
4. 9/5 - (51 votes) Kun myskikurpitsa saa paahtua rauhassa uunissa, sen makeus syvenee ja rakenne muuttuu samettisen pehmeäksi. Kurpitsapyreestä valmistuu taikina, josta paistuu vastustamattoman kuohkeita, vaniljaisia pannukakkuja. Annos viimeistellään paahdetuilla pähkinöillä, kirpeillä puolukoilla ja lorauksella vaahterasiirappia – täydellinen yhdistelmä makeaa, raikasta ja pähkinäistä. Vaniljaiset myskikurpitsapannukakut uunissa (noin 6-8 hlölle) 1 kpl (1kg) myskikurpitsa 2½ dl vaniljakastiketta 5 kpl kananmunia ½ dl öljyä 3-4 dl vehnäjauhoja 2 rkl hienoa sokeria 1 tl vaniljasokeria 2 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 3 dl sokeroituja puolukoita 2 dl mantelirouhetta 1 dl vaahterasiirappia (kermavaahtoa) Myskikurpitsa sopii pannukakkuun...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien