Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Suussa sulava kurpitsapiirakka
4 Marraskuu 2025
4. 9/5 - (23 votes) Juustoinen mehevä tortelloni-punajuurivuoka on arkiruokaa herkullisimmillaan. Se maustetaan Koskenlaskija-juustosta tehdyllä kastikkeella. Punajuurivuoka sopii nautittavaksi sellaisenaan tai voit tarjoilla sitä kalan, kanan tai lihan kanssa. Koskenlaskijalla maustettu tortelloni-punajuurivuoka (noin 6-8 hlölle) 1 kg punajuuria 2 kpl sipuleja 250 g tortelloneja (pinaatti-ricotta) 1½ dl kaurasuurimoita 1 pkt (250g) Koskenlaskija-juustoa 4 dl ruokakermaa 2 tl suolaa 1 tl mustapippuria Koskenlaskija maustaa mehevän punajuurivuoan Pese punajuuret huolellisesti juuresharjalla ja poista niitä kannat.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien