Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Peura, sieniraviolit ja portviinikastike

15 Kesäkuu 2023

4. 8/5(26 votes ) Täyteläisen portviinikastikeen hieno makeahko maku täydentää peuran hennon riistaista makumaailmaa. Kun vieraille saa laittaa parasta pöytään, on tämä annos vahva suosikkini! Peuran ulkofilee, kantarelliraviolit ja portviinikastike (4 hlölle) 400 g peuran ulkofile 1 tl vasta rouhittua mustapippuria 2 tl Maldon-suolaa nokare voita loraus oliiviöljyä 250 g tuore sieniraviolit (esim. Pirkka Parhaat ravioli kanterelli) 4 rkl merisuolaa (keittoveteen) 3 dl Portviiniä 2 dl punaviiniä 5 dl suolatonta lihalientä (esim.

juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »