Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
24 Lokakuu 2025
4. 9/5 - (41 votes) Paahtopaistin ja tonnikalan liitto on yllättävä, mutta toimii upeasti – täyteläiset maut täydentävät toisiaan ja tekevät annoksesta unohtumattoman. Tämä herkku saa vieraat taatusti vakuuttumaan, ja lopuksi tekee mieli nuolla lautaskin puhtaaksi. Voit valmistaa kaikki komponentit jo edellisenä päivänä ja koota annoksen hetkessä, kun juhla alkaa. Paahtopaistia ja tonnikalaa Aromipajan tapaan 1 kg naudan paahtopaisti (4 hlölle tarvitaan noin 250-300g ohuita siivuja) 2 rkl rouhittua mustapippuria 3 rkl Maldon suolaa voita ja oliiviöljyä paistamiseen 1 prk tonnikalaa öljyssä 2 tl kalakastiektta 1 tl Dijon-sinappia 3 rkl sitruunamehua 2 dl maustamatonta majoneesia 1 rkl raastettua sitruunan kuorta 4 rkl kapriksia 2 dl...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien