Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Japanilainen jääkahvi

19 Heinäkuu 2021

Jääkahvi on helteisen kesän virkistävä juoma, jota on tullut tehtyä aivan liian harvoin. Muutamana kesänä juomaa tein uuttamalla kahvin kylmään veteen. Menetelmä oli hidas ja ehkä hieman vaivalloinenkin. Uusimmassa Glorian Ruoka&viini lehdessä (numero 6/2021) oli esitelty tämä japanilainen tapa tehdä jääkahvia, joka olikin huomattavasti suoraviivaisempi! Kuuma vesi valutetaan kahvinporojen läpi jääpalojen päälle ja lopputulos on juuri sopiva, eikä kahvikuppiinkaan tarvitse laittaa jääpaloja erikseen.

juomat

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »