Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Muurikkapizza

25 Heinäkuu 2021

Mökillä kokkaillessa tekee mieli aina välillä kokeilla jotain uutta. Kaasun käyttö alkaa olla pikkuhiljaa hallussa ja viime kesän agendana oli halsterin käyttö ja loimuttaminen. Tämän kesän ajatuksena oli tehdä ruokaa mahdollisimman usein elävällä tulella rannan nuotiopaikalla, jossa käytettävissä on ritilä, kasvispannu, paistokivi, parila, valurautapannuja, halsterit ja kolme erikokoista muurikkaa. Eli vaihtoehtoja riittää mistä valita. Nyt saimmekin sitten hellekesän, jolloin metsäpalovaroitus on voimassa miltei koko ajan, eikä tulta ole alkukesän jälkeen juurikaan voinut sytyttää.

grillaaminen piirakat ja tortut

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »