Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Grillissä kypsennetty lohi ja mojo-kastike

21 Heinäkuu 2021

Kalaa en muista aiemmin grillissä kypsentäneeni. Toki mökillä olemme halsterissa ahvenia laittaneet ja lohta loimuttaneet, mutta grilliin en ole kalaa aiemmin laittanut. Tällainen folioalustalla kypsentäminen ei kyllä paljoakaan uunikypsentämisestä eroa, mutta mukava oli kokeilla tätäkin ihan sillä ajatuksella, että koko aterian voi aivan hyvin kypsentää grillissä samanaikaisesti. Tässä ruuassa kala oli tietysti se juttu ja kypsennys onnistui todella hyvin. Siitä huolimatta tähdeksi nousi kastike, joka oli mukavan vahvan makuista ja antoi rasvaiselle ja miedosti maustetulle lohelle mukavan vastaparin.

grillaaminen Kastikkeet lohi

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »